Contacti amb METALART SCCL

Si necessita més informació, té dubtes o vol fer-nos una consulta, posi’s en contacte amb nosaltres per telèfon o bé empleni els següents camps amb les seves dades i estarem encantats a atendre-li:

    En compliment de l'establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporades i seran tractades en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de METALART, SCCL amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'empresa.

    L'informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat d'aquests, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades.

    En el cas que es produeixin canvis en alguna de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit.

    L'informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de METALART, SCCL, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a C/ BERGUEDÀ 15. BLQ A. NAVE 15 -16,08130 SANTA PERPÈTUA DE MOGODA, BARCELONA, o al correu electrònic administracion@mtlprojects.es.