Any: 2017 – Gestió del projecte: Dow Ibèrica
Dow ibèrica, va celebrar el 2017 el 50 aniversari amb una sèrie d’actes a l’Auditori de Tarragona. En aquest cas, el repte principal era no només fabricar part dels elements expositius de l’esdeveniment, sinó introduir-los en l’espai d’exposicions situat a una planta inferior sense accés directe. L’estudi de disseny Pier Comunica va idear una “línia del temps” que es componia de columnes d’alumini amb forma corbada i de gairebé tres metres d’altura, que vam aconseguir fer estables unitàriament mitjançant un bastidor de tub interior i una sabata vista; aquestes columnes s’anaven unint a través de safates d’alumini retolades amb vinil polimèric imprès i rematades amb un número 50 de grans dimensions que, com es pot observar, estava totalment recolzat en el sòl, sense cap mena d’ancoratge. D’altra banda, vàrem fabricar uns tòtems informatius de forma triangular i il·luminats per leds en els quals podíem veure diferents fites de l’empresa mitjançant imatges impreses en vinil polimèric translúcid. Especialment destacable és la brúixola fabricada en alumini, que podíem accionar de forma que la seva agulla girava i oscil·lava sustentada en una molla oculta de grans dimensions.