Año: 2018 – Gestió-Execució del projecte: Estudi Albert Plà- Natur System
En aquesta ocasió participem en la reordenació de l’espai comercial de dues illes d’habitatges; amb la supervisió del Ajuntament de Barcelona i el disseny de l’estudi d’arquitectura d’Albert Plà procedim a executar la retolació integral de tots els locals situats en aquesta localització, fabricant més de 60 rètols de diferents grandàries i colors. La totalitat dels elements es produeixen utilitzant alumini de 2 mm que fresem d’acord a la gràfica de cada local i laquem en els colors que marca el Pla Director del projecte; aquests calaixos els il·luminem amb leds d’alta lluminositat i els fixem al parament de pedra mitjançant cargols que només és visible a la part inferior en utilitzar un sistema propi de penjat ocult que evita mostrar excessives fixacions a la vista.