Año: 2018 – Gestió-Disseny del projecte : Departament de màrqueting Agbar- Rez Estudi
Amb uns terminis realment ajustats ens enfrontem al repte d’identificar un espai amb diferents ambients mitjançant un atractiu disseny plantejat pels creatius de Rez Estudi. El veritable repte consistia en utilitzar diferents materials per a donar els efectes lumínics i l’opacitat adequada a cada cas; per a això utilitzem un vinil polimèric transparent imprès i laminat amb protecció addicional, juguem amb diferents saturacions de tinta per donar el desitjat efecte “peixera” que ens demanaven els dissenyadors. Igualment senyalitzem els espais mitjançant impressions en vinil i lletres tallades en alumini retolat amb vinil polimèric de gamma fixades a paret amb cinta d’alta adherència. Exteriorment construïm una safata amb bastidor interior per posicionar sobre la façana principal de l’equipament.