Neó flex vs. Neó tradicional
A MTL Projects estem atents als avanços en il·luminació eficient i respectuosa amb el medi ambient, per això pensem que sens dubte hem de destacar les solucions en tira de neó flex. Comparant el Neó tradicional (del que tots hem estat partidaris en algun moment de nostra trajectòria professional) existeix ara l’opció fiable i duradora de les tires flexibles de led. Però, quins avantatges reals ens proporcionen avui dia respecte al neó?
– Major eficiència energètica, tèrmica i lumínica.
– Major resistència en comparació del cristall tradicional (en estar fabricat amb una doble capa de PVC).
– Respecte pel medi ambient (perquè no utilitzen plom i mercuri).
– Facilitat d’instal·lació i manipulació (la flexibilitat del material facilita el modelatge i l’adaptació a diferents formes i tipografies).
– Durabilitat i economia (fins a 50.000 hores d’ús en condicions normals amb més un 70% d’estalvi respecte a la solució convencional).
– Ventall de colors cada cop més gran.
Dit això, quina és la vostra preferència? Doncs per als puristes, indubtablement, el neó tradicional, el de tota la vida; pels més pragmàtics, els quals busquen rapidesa i adaptabilitat, el nou neó flexible. Personalment, crec que tots dos poden coexistir però us deixo a vosaltres la decisió final.